LOCATION ILE DE NOIRMOUTIER

Field-huis op 700m2
100 meter van het strand

Informatie : michel.gandon@free.fr / Tél 06.28.06.82.16

Beschrijving van het huis

NID PERDU

De villa
Bevindt zich op 100 meter van een fijn zandstrand. Gechikt voor 6 personen.
In de half verdiepte kelder, bevindt zich een garage van 35 m2 met meterkast en warmwaterketel en een 35m2 betegelde ruimte die oorspronkelijk de zomerkeuken was, hier is de wasmachine gesitueerd. Iedere ruimte heeft twee ramen.
De verhoogde begane grond is toegankelijk via twee buitentrappen die symetrische geplaatst zijn ten opzicht van het as van het huis. Op deze verdieping bevinden zich de leefruimten.

Het terrain.
Het afgesloten terrain waarop de villa zich bevindt is meer dan 500m2. Deze is gedeeltelijke beplant met bomen en helemaal voorzien van een gazon en heeft een groot gedeelte dat zich in de schaduw bevindt. Er is een tuintafel waaraan 8 mensen kunnen zitten, 12 stoelen en 2 chaises longues aanwezig voor op het terras.

Het strand.
Het strand is toegankelijk via en trap die door de duin gaat. Het strand bevindt zich tusen de ‘pointe de la Loire’ tot ‘pointe de Devin’ dwz meer dan 3 kilometer van fijn zand. Bij de ‘pointe de Devin bevindt zich de ‘Port de Morin’ de dichtst bijzijnde plezierjachthaven waar meer dan 400 boten aan kunnen meren.

De leefruimten.
De woonkamer heeft 2 blauwe en alcantara banken en een salontafel.
De eetkamer heeft een tafel met 6 rieten stoelen.
Een televisie is vanuit zowel de woonkamer als de eetkamer zichtbaar, deze ontvangt de meeste franse zenders. Een DVD speler en een radio completeeren het audio-video ensemble.
De geintegreerde keuken heeft veel boven- en onderkastruimte, een electrische oven, een vaatwasmachine, een magnetron, een wasbak, een Keramische kookplaat, een afzuigkap, een koel-vriescombinatie en alle benodigde materialen voor het koken (borden, glazen, bestek, kookrobot, koffiezetapparaat, ...)
Twee op de tuin gericht slaapkamers hebben ieder een tweepersonsbed, twee nachtkastjes, twee nachtlampen, een commode met 4 laden en een kledingrek.
Een derde slaapkamer is op de rustige ‘rue de la martinique’ gericht en heeft twee gestappelde bedden en een 4 laden commodemet 4 laden.

De sanitaire.
De badkamer heeft een grote douche (100x70), een dubbele wastafelcombinatie, een design radiator, geschikt voor het drogen van handdoekken, voorzieningen om kleding op te hangen en veel ruime planken. Het toilet is separaat.